Новости и Соопштенија

Известување за школарина

 
 
Picture of Admin User
Известување за школарина
by Admin User - Tuesday, 19 May 2009, 2:02 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти запишани на МИТ Универзитетот на кои не им се подмирени обврските во целост за школарина за академската 2008/2009 година, дека нема да им биде овозможено полагање во јунската испитна сесија.

Студентска служба