Новости и Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

 
 
Picture of Елеонора А.
ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!
by Елеонора А. - Tuesday, 10 March 2020, 2:41 PM
 

ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ И ВРАБОТЕНИ НА МИТ УНИВЕРЗИТЕТ - СКОПЈЕ!


ПО ПОДНЕСЕНИОТ ЗАПИСНИК ОД КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ - МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО НА РЕПУБЛИКА С. МАКЕДОНИЈА ДОНЕСЕ ОДЛУКА:

Градинките, основните и средните училишта и сите воспитно-образовни институции ќе бидат затворени во наредните 14 дена, како заострена мерка поради превенција од ширење на коронавирусот.

СО ПОЧИТ,

МИТ УНИВЕРЗИТЕТ - СКОПЈЕ