Новости и Соопштенија

Известување за одржување на втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година

 
 
Слика од Admin User
Известување за одржување на втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година
од Admin User - понеделник, мај 16 2016, 2:10
 

Почитувани,

Ве известуваме дека втората колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2015/2016 година ќе се одржи од 25.05. 2016 година (среда) до 31.05.2016 година (вторник). Во истиот период ќе се одржат испитите од мајската испитна сесија.


Со почит,

МИТ Универзитет