Новости и Соопштенија

И З В Е С Т У В А Њ Е!

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
И З В Е С Т У В А Њ Е!
by Кристијан Такашманов - Wednesday, 23 April 2008, 12:51 PM
 

Се известуваат студентите на МИТ Факултетот за менаџмент и МИТ Факултетот за информациски технологии дека поради Велигденските и Првомајските празници наставата нема да се одржува во деновите :
29.04.2008 год. - вторник, 30.04.2008 год. - среда и 02.05.2008 год. – петок, а истите ќе се одработат согласно програмата на Факултетите