Новости и Соопштенија

сепСептемвриската испитна сесија за факултет за менаџмент

 
 
Picture of Дарко Данилоски
сепСептемвриската испитна сесија за факултет за менаџмент
by Дарко Данилоски - Monday, 23 September 2019, 9:47 AM
 

Почитувани студенти, 


Во прилог е распоредот за полагање на испити пријавени во септемвриската испитна сесија  за  факултет за менаџмент. Ви посакувам успех!

Со почит,

Дарко Данилоски