Новости и Соопштенија

Информација за предметот Албански јазик

 
 
Picture of Admin User
Информација за предметот Албански јазик
by Admin User - Thursday, 22 October 2009, 1:49 PM
 
Се известуваат сите оние кои немаат земено потпис и оцена по предметот Албански јазик 1 и 2 дека лекторот ке го најдете во просториите на МИТ Универзитет на ден 29.10.2009 г, четврток, во 14 часот.