Новости и Соопштенија

Соопштение за студентите на МИТ КНИТ

 
 
Picture of Admin User
Соопштение за студентите на МИТ КНИТ
by Admin User - Thursday, 17 December 2009, 9:59 AM
 
Им соопштуваме на студентите на МИТ КНИТ дека консултациите кај м-р. Орце Симов закажани за денес, 17.12.2009 година, се закажуваат за петок, 18.12.2009 година, од 12:00 до 14:00 часот.


Наставен кадар при МИТ КНИТ