Новости и Соопштенија

Распоред за декемвриска испитна сесија (18.12. - 24.12.2015 год.) во академската 2015/2016 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за декемвриска испитна сесија (18.12. - 24.12.2015 год.) во академската 2015/2016 година
by Admin User - Wednesday, 16 December 2015, 2:27 PM
 
Почитувани,

Распоредот за декемвриската испитна сесија (18.12. - 24.12.2015 година) во академската 2015/2016 година е следен:

Ви посакуваме успешна сесија