Новости и Соопштенија

Известување за прва колоквиумска недела

 
 
Picture of Admin User
Известување за прва колоквиумска недела
by Admin User - Wednesday, 14 March 2012, 1:57 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини поврзани со првата колоквиумска недела:
  • Подготвителна колоквиумска недела од 02.04. - 05.04.2012 година
  • Прва колоквиумска недела од 06.04. - 12.04. 2012 година

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела.
МИТ Универзитет