Новости и Соопштенија

Известување за правила за полагање колоквиуми и испити

 
 
Picture of Admin User
Известување за правила за полагање колоквиуми и испити
by Admin User - Tuesday, 1 April 2014, 11:11 AM
 
Почитувани студенти,

Протокол - правилата за полагање на колоквиуми и испити на МИТ Универзитет може да ги погледнете овде.
Овие правила стапуваат на сила на денот на донесувањето.

Со почит,
проф. д-р Југослав Зибероски
Ректор на МИТ Универзитет