Новости и Соопштенија

Известување за септемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за септемвриска испитна сесија
by Admin User - Tuesday, 4 September 2012, 10:18 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини за септемвриска испитна сесија:
  • Пријавување испити за септемвриска сесија: 05.09. - 07.09.2012 година
  • Септемвриска испитна сесија: 10.09. - 14.09. 2012 година

Ви посакуваме успешна сесија.


Студентска служба

МИТ Универзитет