Новости и Соопштенија

Распоред за мартовска вонредна сесија, 2012/2013 година

 
 
Picture of Невена Цонева
Распоред за мартовска вонредна сесија, 2012/2013 година
by Невена Цонева - Wednesday, 20 March 2013, 3:46 PM
 
Почитувани,

Распоредот на термини за полагање во мартовската вонредна сесија за академската 2012/2013 година, по факултети е следен:

За полагање на испити од втор циклус на студии консултирајте ги предметните професори.

Ви посакуваме успешна сесија

МИТ Универзите - Скопје