Новости и Соопштенија

Известување за втора колоквиумска недела

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за втора колоквиумска недела
by Драгица Трајковска - Tuesday, 21 December 2021, 9:14 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека втора колоквиумска недела ќе се спроведе во период од 13.12.2021– 17.12.2021 година, а полагањето ќе се одржи во период од 27.12.2021– 31.12.2021 година. Втората колоквиумска недела може да се спроведе до 14.01.2021 година. Потребно е сите студенти кои ќе полагаат колоквиуми да дојдат во просториите на МИТ Универзитет – на студентски прашања во Аеродром, секој работен ден од 9:00 - 15:00 часот, да пополнат пријави за колоквиум со приложена уплатница од 600,00 денари.

Сите студенти треба да пополнат пријави за семинарска со приложена уплатница од 620,00 денари. 


Со почит,

МИТ Универзитет