Новости и Соопштенија

Известување за можност за пракса во Македонија-Експорт Konsalting

 
 
Picture of Admin User
Известување за можност за пракса во Македонија-Експорт Konsalting
by Admin User - Thursday, 30 April 2015, 11:11 AM
 
Почитувани,

Можност за пракса во Македонија-Експорт Konsalting за студентите на МИТ Универзитет

Македонија-Експорт Консалтинг е уникатен вид на македонска компанија (сестринска компанија на МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ www.macedonia-export.com - компанија специјализирана за промоција и трговија со македонски производи на меѓународен и локален пазар) која нуди консултантски услуги од областа на развој на брендови и бизниси (долгорочна стратегија, маркетинг, продажба, извоз) како и тренинг програми за јакнење и зголемување на мотивацијата на работните тимови.

Македонија-Експорт Консалтинг нуди можност за пракса за студентите на МИТ Универзитетот. Праксата е предвидено да трае еден месец со можност за продолжување на договорот. За праксата студентите ќе добијат надоместок. Праксата ќе им овозможи на студентите:
· Работење на реални проекти и преку практични примери да дознаат повеќе за важноста на маркетингот, продажбата и стратешкиот менаџмент

· Стекнување практично искуство за создавање на брендови

· Анализа на пазарот и создавање на маркетинг план

· Изработка и имплементација на план за извоз

· Професионален развој и надоградба на своето знаење и вештини

· Работење во тим


Заинтересираните студенти може да го испратат своето CV на contact@macedonia-export.com