Новости и Соопштенија

АПСОЛВЕНТИ - ФОТОГРАФИРАЊЕ ЗА ТАБЛО

 
 
Picture of Елеонора А.
АПСОЛВЕНТИ - ФОТОГРАФИРАЊЕ ЗА ТАБЛО
by Елеонора А. - Wednesday, 4 March 2020, 12:20 PM
 


Се известуваат сите апсолвенти при МИТ Универзитет, најдоцна до 20ти март да се пријавават кај деканите на своите факултети, се со цел да се оформи што попрецизна бројка на студенти кои ќе се фотографираат за табло. 

Откако ќе се финализира листата, сите пријавени апсолвенти дополнително ќе бидат известени за времето и локацијата на фотографирањето. 

Со почит,

МИТ Универзитет