Новости и Соопштенија

Термини за испитите по Англиски јазик во декемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Термини за испитите по Англиски јазик во декемвриска испитна сесија
by Admin User - Wednesday, 12 December 2012, 1:36 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека испитите по Англиски јазик кај лектор м-р Анка Веселинова ќе се полагаат компјутерски во четврток, 27.12.2012 година, во 9:00 во компјутерската лабораторија. Усниот дел од испитот (презентацијата) ќе се полага во 10:00 истиот ден.
Ви посакуваме успех.

Студентска служба
МИТ Универзитет