Новости и Соопштенија

Распоред за втор колоквиум - 2022/2023 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за втор колоквиум - 2022/2023 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Monday, 22 May 2023, 10:08 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за втор колоквиум за академската 2022/2023 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет