Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2014/2015 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2014/2015 година
by Admin User - Friday, 21 November 2014, 12:23 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела (24.11. - 28.11.2014 г.) во зимскиот семестар во академската 2014/2015 година е следниот:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет