Новости и Соопштенија

Распоред за Јунска испитна сесија 2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Јунска испитна сесија 2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Monday, 10 June 2024, 2:34 PM
 

Почитувани студенти,


Во  прилог е Распоредот за Јунска испитна сесија во академска 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет