Новости и Соопштенија

Експертско предавање: Надлежности на Царинската Управа на РМ

 
 
Слика од Невена Цонева
Експертско предавање: Надлежности на Царинската Управа на РМ
од Невена Цонева - петок, декември 15 2017, 10:27
 

Почитувани, 

Факултетот за безбедносни науки организира експертско предавање на тема „НАДЛЕЖНОСТИ НА ЦАРИНСКАТА УПРАВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПРОЦЕСОТ НА КРИМИНАЛИСТИЧКО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ЦАРИНСКИТЕ КРИВИЧНИ ДЕЛА“ од страна на м-р Лилјана Живковиќ Давиткова од Царинската управа на Република Македонија на 20.12.2017 година (среда) со почеток во 11.00 часот во Амфитеатарот на МИТ Универзитет, објект City Gallery - Плоштад. 

Се покануваат сите студенти и целиот наставно-соработнички кадар на МИТ Универзитет да го проследат ова предавање.


Со почит,

Факултет за безбедносни науки