Новости и Соопштенија

Известување за вонредна декемвриска сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вонредна декемвриска сесија
by Admin User - Monday, 19 December 2011, 10:34 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека пријавувањето на испити за декемвриска казнена испитна сесија ќе се одвива од 01.12. - 09.12.2011 година.
Цена на испит (за сите студенти): 1500 денари.
Цена за семинарска (задолжителна за сите студенти): 500 денари.
Цена на пријава за испит: 50 ден., согласно општите акти на Универзитетот.
Цена на таксени марки: 50 ден./испит на буџетска сметка на РМ.

Декемвриската вонредна испитна сесија ќе се одржи од 21.12. - 28.12. 2011 година.

Ви посакуваме успешна испитна сесија
Студентска служба
МИТ Универзитет

(Уредувано од Невена Ристова - оригинално испратено на Monday, November 28 2011, 12:34 PM)