Новости и Соопштенија

Јунска сесија - Пријавување на испити

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Јунска сесија - Пријавување на испити
by Драгица Трајковска - Tuesday, 25 May 2021, 2:19 PM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Јунската испитна сесија (редовна сесија) ќе се врши во период од 31.5. - 4.6.2021 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања, секој работен ден од 09:00 -15:00 часот. 


Јунската испитна сесија ќе се одржи од 14.6.-18.6.2021 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите. 


Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на испитната сесија.


Со почит,

МИТ Универзитет