Новости и Соопштенија

Известување за ноемвриска испитна сесија и прва колоквиумска недела

 
 
Picture of Admin User
Известување за ноемвриска испитна сесија и прва колоквиумска недела
by Admin User - Thursday, 29 October 2009, 11:04 AM
 
Почитувани студенти,

Пријавувањето на испити за ноемвриска вонредна испитна сесија ќе биде во периодот од 01.11. - 05.11.2009 година.

Вонредната ноемвриска испитна сесија ќе се одржи во периодот од 23.11. - 27.11.2009 година.

Воедно ве известуваме дека седмата недела од предавањата е предвидена за одржување на првата колоквиумска недела и тоа во периодот од 16.11. - 20.11.2009 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет