Новости и Соопштенија

Распоред на испитите во февруарски испитен рок (02.02 - 13.02. 2009)

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испитите во февруарски испитен рок (02.02 - 13.02. 2009)
by Admin User - Friday, 30 January 2009, 10:04 AM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да ги проследите распоредите на испити во текот на февруарската испитна сесија на МИТ Универзитет. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 02.02.2009 до 13.02.2009.

Распоред на испити на МИТ Факултет за менаџмент
Распоред на испити на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии
Распоред на испити на МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси
Распоред на испити на МИТ Факултет за архитектура
Распоред на испити на МИТ Академија за гастрономијаНаставниот кадар при МИТ Универзитетот ви посакува успешна испитна сесија