Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултетот за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од Факултетот за архитектура
by Admin User - Wednesday, 30 May 2012, 11:46 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека сите испити од јунска испитна сесија кај доц. д-р Александар Андовски ќе се одржат во следните термини:
  • Вторник, 29.05.2012 година, 16:15
  • Среда, 30.05.2012 година, 16:15
  • Четврток, 31.05.2012 година, 16:15
Студентска служба
МИТ Универзитет