Новости и Соопштенија

Известување за пријавување на испити за февруарска испитна сесија

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Известување за пријавување на испити за февруарска испитна сесија
by Дарко Данилоски - Thursday, 10 January 2013, 10:31 AM
 
Се известуваат сите студенти дека крајниот рок за пријавување на испитите за февруарска испитна сесија е 11.01.2013.
Доколку студентите не го испочитуваат рокот следува казна за пријавување на испит од 600 денари по предмет, а пријавувањето со казна важи до 16.01.2013.

НАПОМЕНА
Известувањето за пријавување на испити за февруарски испитен рок е објавено на 11.12.2012.