Новости и Соопштенија

Распоред на испитите во септемвриски испитен рок

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испитите во септемвриски испитен рок
by Admin User - Wednesday, 9 September 2009, 12:14 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите распоредот на испити во текот на септемвриската испитна сесија на МИТ Универзитет. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 09.09.2009 до 18.09.2009 година.

Распоред на испити за МИТ Факултет за компјутерски науки и информациски технологии
Распоред на испити за МИТ Факултет за менаџмент
Распоред на испити за МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси
Распоред на испити за МИТ Академија за гастрономија

Наставниот кадар при МИТ Универзитет ви посакува успешна испитна сесија