Новости и Соопштенија

Известување за априлска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за априлска испитна сесија
by Admin User - Monday, 2 April 2012, 2:20 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека термините за априлската испитна сесија се следните:

Пријавување на испитите: 03.04.-06.04.2012 година


Априлска испитна сесија: 24.04.-30.04.2012 година

Студентска служба

МИТ Универзитет