Новости и Соопштенија

Известување за предавањата по предметот Информациони системи во канцелариско работење

 
 
Picture of Admin User
Известување за предавањата по предметот Информациони системи во канцелариско работење
by Admin User - Wednesday, 24 March 2010, 1:54 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека предавањата предвидени за четврток, 25.03.2010г. ќе започнат од 10:00 часот.

Со почит,
предметниот професор