Новости и Соопштенија

Работилница на тема „Сообраќајната култура кај младите“

 
 
Picture of Admin User
Работилница на тема „Сообраќајната култура кај младите“
by Admin User - Tuesday, 17 November 2015, 10:57 AM
 

Почитувани студенти,

На 19.11.2015 година, во 9:30 часот во Амфитеатар 2 (Објект City Gallery - Втор кат) ќе се одржи работилница на тема „Сообраќајната култура кај младите“ во организација на МИТ Факултетот за безбедносни науки и Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата.
Присуството за студентите на Факултетот за безбедносни науки е задолжително, а сите останати студенти се добредојдени.

Со почит,
МИТ Факултет за безбедносни науки