Новости и Соопштенија

Повторна средба со лекторката по англиски јазик, Катица Црвенковска

 
 
Picture of Admin User
Повторна средба со лекторката по англиски јазик, Катица Црвенковска
by Admin User - Tuesday, 12 October 2010, 10:17 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во четврток, 14.10.2010 год., во 12:00 ќе дава потписи и оцени лекторката по англиски јазик Катица Црвенковска.

Студентска служба
МИТ Универзитет