Новости и Соопштенија

Заверка на летен и запишување на следен семестар

 
 
Picture of Admin User
Заверка на летен и запишување на следен семестар
by Admin User - Friday, 28 June 2013, 1:22 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека заверката на летниот и запишување на следниот семестар ќе се одвива во периодот од 03.07. - 10.07.2013 година.
Секој редовен студент треба да ги има потписите во индекс за предметите од семестарот кој го заверува, да пополни семестрален лист издаден од студентска служба и уплатница од извршената уплата за запишување на наредниот семестар.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет