Новости и Соопштенија

Известување за студентите на МИТ Факултет за менаџмент

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите на МИТ Факултет за менаџмент
by Admin User - Monday, 16 February 2009, 12:16 PM
 
Се известуваат сите студенти од МИТ Факултет за менаџмент од втора година дека испитот по предметот Сметководство е закажан за во четвтрток, 19.02.2009, во 12:30, во новите простории на МИТ Универзитет.

Студентска служба
на МИТ Универзитет