Новости и Соопштенија

Известување за одржување мотивирачки форум за претприемачи „Побрзо, повисоко, помоќно“

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување мотивирачки форум за претприемачи „Побрзо, повисоко, помоќно“
by Admin User - Thursday, 17 December 2015, 9:41 AM
 
Почитувани,

Во среда, 23 декември 2015 година, со почеток во 11 часот, на МИТ Универзитет (објект City gallery, 2 кат, амфитеатар), ќе се одржи мотивирачки форум за претприемачи „Побрзо, повисоко, помоќно“, во
организација на EQ Excellence, сертифициран партнер и застапник на меѓународната групација Six Seconds за Балканскиот регион, во соработка со МИТ Факултет за психологија. Учесници: Нела Јолеска - EQ Excellence, Јасмина Поповска - Фонд за Иновации и технолошки развој, Горан Митрески - Kабтел ЛТД, Зоран Јовановски - Бизнис магазин “Економија и Бизнис”, Андријана Богдановска - Knowledge Center и I-lab.mk, Влатко Данилов - Basme C&T, Јанко Тренкоски - Златна Книга, Сем Вакнин - Автор на бестселерот “Malignant Self-Love: Narcissism Revisited”, Зоран Витанов - Трејд Консалтинг, ЦЕФЕ Македонија и Игор Ѓуровски - Глобален маркетинг.
Поканети се сите студенти на МИТ Универзитет, со претходна регистрација на меил адреса: toni.naunovski@mit.edu.mk

Со почит,
МИТ Факултет за психологија