Новости и Соопштенија

Известување за Ден на дрвото

 
 
Picture of Admin User
Известување за Ден на дрвото
by Admin User - Tuesday, 18 November 2008, 3:51 PM
 
Почитувани студенти,

Да ве известиме дека среда (19.11.2008) е прогласен за Ден на дрвото. За таа цел ќе се организира акција, па затоа сите студенти (кои немаат колоквиум за полагање на овој датум) да дојдат во 9:00 часот пред зградата на МИТ Универзитетот.

Студентска служба.