Новости и Соопштенија

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ЕКОНОМИКА НА ПРЕТПРИЈАТИЈАТА

 
 
Picture of Елеонора А.
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ЕКОНОМИКА НА ПРЕТПРИЈАТИЈАТА
by Елеонора А. - Tuesday, 3 March 2020, 10:13 AM
 


Почитувани студенти,


Термините за предавање и вежби во летниот семестар по предметот Економика на претрпијатијата се променети, новите термини се:

Предавања - вторник во 10:00 часот во амфитеатар - МИТ Универзитет, Аеродром;

Вежби - вторник во 12:00 часот во амфитеатар - МИТ Универзитет Аеродром.