Новости и Соопштенија

Проф. д-р Сретен Миладиновски - промена на термини за полагање

 
 
Picture of Елеонора А.
Проф. д-р Сретен Миладиновски - промена на термини за полагање
by Елеонора А. - Monday, 3 February 2020, 11:42 AM
 


Почитувани студенти, 

 Поради оправдани причини, проф. д-р Сретен Миладиновски ги презакажува сите негови испити од февруарската испитна сесија во академската 2019/2020 година, за ден 06.02.2020 година.