Новости и Соопштенија

Соопштение за заверка и запишување на семестри

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Соопштение за заверка и запишување на семестри
by Кристијан Такашманов - Monday, 1 September 2008, 3:34 PM
 
Се известуваат студентите на МИТ факултет за менаџмент и МИТ факултет за информациски технологии дека заверувањето на летниот и запишувањето на зимскиот семестар е од 25 Септември до 30 Септември 2008 год.

Студентска служба