Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

 
 
Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Кире Бабаноски - Wednesday, 19 June 2019, 4:04 PM
 

РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА за ФАКУЛТЕТОТ ЗА МЕНАЏМЕНТ И ЕКОНОМСКИОТ ФАКУЛТЕТ