Новости и Соопштенија

Известување за октомвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за октомвриска испитна сесија
by Admin User - Thursday, 24 September 2009, 1:02 PM
 
Почитувани студенти,

Пријавувањето на испити во октомвриската вонредна испитна сесија ќе биде во периодот од 01.10. - 05.10.2009 година.

Октомвриската испитна сесија ќе се одржи во периодот од 26.10. - 30.10.2009 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет