Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факулктет за психологија

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од Факулктет за психологија
by Admin User - Monday, 20 October 2014, 2:49 PM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од Факултетот за психологија кои се прв семестар дека вежбите во среда, 22.10.2014 год., по предметот Вовед во методологија на експерименталната психологија наместо од 14:15 до 16:00 часот, ќе се одржат во терминот од 10:15 до 12:00 часот.
Истовремено се известуваат студентите од трет семестар вежбите по предметот Биолошка психологија нема да се одржат оваа недела во предвидениот термин и за истите ќе биде договорен друг термин.

Со почит,
МИТ Факултет за психологија