Новости и Соопштенија

Известување за одржување предавање на Факултетот за психологија

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување предавање на Факултетот за психологија
by Admin User - Wednesday, 30 April 2014, 2:21 PM
 
Почитувани студенти,

Во вторник, 06.05.2014 година, во 14 часот на Факултетот за психологија академик Катица Ќулафкова ќе одржи предавање на тема „Психологија и книжевност“.
Поканети се да присуствуваат сите заинтересирани студенти на МИТ, а особено редовните и вонредните од Факултетот за психологија. За сите поподробни информации може да се обратите кај доц. д-р Тони Науновски (toni.naunovski@mit.edu.mk).

Со почит,
МИТ Факултет за психологија