Новости и Соопштенија

ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ - ИНФОРМАЦИИ ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА

 
 
Picture of Елеонора А.
ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ - ИНФОРМАЦИИ ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА
by Елеонора А. - Monday, 1 June 2020, 3:01 PM
 

Почитувани студенти,

Сите инфирмации во врска со испитите во јунската сесија ( термини и начин на полагање) како и детали за изработката на семинарските трудови за избраниот предмет, можете да  добиете кај:

Проф. Маријан Маџовски
тел: 071/279-517
Предмет:
-Административно право

Проф. Сашо Дуковски
тел: 070/504-500
Предмет:
- Семејно наследно право
- Облигационо право
- Деловно право

Проф. Владимир Пивоваров
тел: 075/436-822
Предмет:
- Финансово право

Проф. Крсте Краевски
тел: 072/249-161

Со почит,
МИТ Универзитет