Новости и Соопштенија

Известување за презентација на Mercedes - benz

 
 
Picture of Admin User
Известување за презентација на Mercedes - benz
by Admin User - Wednesday, 30 November 2011, 1:38 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во понеделник, 05.12.2011 г., со почеток во 11:00 часот во амфитеатарот на МИТ Универзитет ќе се одржи презентација на Мерцедес конкурсот за изработка на дизајнерска студија од страна на стручен предавач од Mercedes - Benz МакАутоСтар, Македонија.

Ве покануваме да земете активно учество за подетално запознавање со нивниот конкурс.

МИТ Универзитет