Новости и Соопштенија

Известување на почеток на предавања во летен семестар

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување на почеток на предавања во летен семестар
by Драгица Трајковска - Wednesday, 1 February 2023, 2:02 PM
 

Почитувани студенти,


Предавањата за летниот семестар започнуваат на 13.02.2023 година (понеделник) и истите се задолжителни за редовните студенти.

Ви посакуваме успешен летен семестар.


Со почит,

МИТ Универзитет