Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2012/13 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2012/13 година
by Admin User - Monday, 19 November 2012, 12:19 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на првите колоквиуми во зимскиот семестар академската 2012/2013 година е следен:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет