Новости и Соопштенија

Распоредот на часови за зимски семестар академската 2023/24 година на Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоредот на часови за зимски семестар академската 2023/24 година на Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Wednesday, 27 September 2023, 1:22 PM
 

Почитувани студенти,

 

Во прилог е Распоредот на часови (предавања) за зимски семестар во академската 2023/24 година на Факултет за психологија.

 

Со почит,

МИТ Универзитет