Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Monday, 16 May 2011, 11:20 AM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од втора година од МИТ Факултетот за архитектура дека предавањата по предметот Градежна физика ќе се одржуваат секој вторник од 18:00 часот, почнувајќи од утре, 17.05.2011 г.

МИТ Факултет за архитектура