Новости и Соопштенија

Термини во месец февруари

 
 
Picture of Admin User
Термини во месец февруари
by Admin User - Monday, 31 January 2011, 2:17 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец февруари:
  • Пријавување испити за февруарска испитна сесија: 07.02. - 10.02.2011 г.
  • Заверка на зимски семестар и запишување на летен семестар: 07.02 - 10.02.2011 г.
  • Февруарска испитна сесија: 14.02. - 18.02.2011 г.
Ви посакуваме успешна испитна сесија.

Студентска служба
МИТ Универзитет