Новости и Соопштенија

Распоред за февруарска испитна сесија 2021_22 (Факултет за психологија)

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за февруарска испитна сесија 2021_22 (Факултет за психологија)
by Драгица Трајковска - Tuesday, 1 February 2022, 6:44 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање на испити во февруарска испитна сесија 2021/22 година, за студентите на Факултет за психологија.

Ви посакуваме успешна испитна сесија. 

Со почит,

МИТ Универзитет